VERZENDEN & RETOURNEREN


VERZENDEN

Alle producten worden binnen 2 tot 3 werkdagen verzonden met POSTNL. Het kan voorkomen dat een product niet op voorraad is dan duurt de verzending iets langer, dit wordt in de shop aangegeven.

Mocht een bestelling haast hebben kan je dit in een bericht via de bestelling aangeven, dan zullen we proberen het zo snel mogelijk toe te sturen.

 

RETOUREN

BORO*MINI besteed veel zorg aan de handgemaakte producten. Ondanks dat kan het natuurlijk voorkomen dat een product niet helemaal voldoet aan je verwachtingen. In dat geval mag je het product uiteraard terug sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor jouw rekening.  Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een mail naar info@boromini.com om je retour aan te melden. Vermeld in de onderwerpregel het ordernummer. In de mail welk product je wilt retourneren of wilt omruilen voor een andere kleur. Of meld in de mail dat je je geld wilt terug ontvangen. Zodra de retourzending bij ons binnen is ontvang je je geld terug of wordt het nieuwe item toegestuurd, de verzending zijn voor jouw rekening. Helaas in BORO*MINI nog te klein om alle kosten voor verzenden, retourneren en weer verzenden op zich te nemen. Om het retourneren zo veel mogelijk te beperken zijn we heel benieuwd naar jullie feedback, over de reden van retour. Dit kan in de retour mail worden aangegeven.   

BOROMINI-verzenden