BORO*MINI X ShowUP


Save the date voor showUP
 
Op 2+ 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op showUP. Hier worden de nieuwste producten en de laatste trends als eerste gespot en worden de bestsellers van het nieuwe woon seizoen ingekocht. Inmiddels is showUP uitgegroeid tot dé inkoopbeurs op het gebied van home & gift. Het nog altijd toenemende aantal deelnemers is verdeeld over twee hallen. Deze editie in BORO*MINI ook van de partij!
 
Maar showUP is meer. Er is een interessant lezingenprogramma en met The Store wil showUP laten zien hoe je in een winkel één thema toepast op concept, styling en collectie. Vakmanschap 2.0 Ambacht is dit jaar een opvallende rode draad op de beurs. Zo is het thema van The Store dit keer New Traditions: traditioneel handwerk ontmoet eigentijds ontwerp. In The Store zijn de makers van de producten ook écht aan het werk. Zo laat BORO*MINI in The Store zien hoe natuurlijk kleuren in zijn wer gaat. Verder op wordt door de meesterschilders van Heinen Delfts Blauw porselein met de hand beschilderd. De Nederlandse ontwerper Floris Hovers showt zijn tractors, die hij dagelijks van afval-en restmateriaal maakt. Tijdens een van de listenUP sessies vertelt Irene Vermeulen over trends in handgemaakt en duurzaam design, een zeer toepasselijk verhaal.
*                                             
Het Indigo blauw in de collectie komt van de Indigofera plant en het roze van Meekrapwortels, een oud Hollandse kleurstof. Waar we jullie tijdens showUp alles over kunnen vertellen!
*
BORO*MINI, 100% plantaardige babyproducten van organic katoen, gekleurd met planten en wortels, sociaal verantwoord en met de hand gemaakt in het Amsterdamse BORO*ATELIER. De collectie bestaat uit warme baby dekens, frisse lakentjes, praktische, vrolijke slabbers en hydrofieldoeken in aangename, natuurlijke en frisse kleuren met en zonder grafische prints.
*
BORO*MINI werkt uitsluitend met natuurlijke ingrediënten. Al onze producten worden gemaakt van gecertificeerd, duurzaam katoen. Deze keurmerken geven de garantie dat het katoen milieu- en mensvriendelijk geproduceerd is. Al het organic katoen wordt in het BORO*ATELIER gekleurd met planten en hun wortels. Tijdens dit oude, ambachtelijke verfproces worden er geen toxische stoffen gebruikt, dat maakt alle producten “sabbelproof”.

 

BOROMINI-ShowUp